Tıkla, Yorkbet’e Ulaş!

Yorkbet hesap işlemleri “açma, kapama, kayıt olma ve onay süresi” ana sayfadan kolaylıkla yapılabilirken support’tan yardım alınabilmektedir. Firma üyelik olmadan herhangi bir işlemin yapılmasına müsaade etmemektedir. Yüksek oranlı oyun ve bahis imkanlarından faydalanmak, diğer hizmetlerin keyfini çıkartmak için kesinlikle üyelik işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir. Bundan dolayı 18 yaşından büyükseniz hemen siteye giderek ücretsiz olarak hesabınızı oluşturabilirsiniz.

yorkbet Hesap

Yorkbet firmasında yapacağınız her işlem için sitenin canlı destek biriminden anında yardım alabilirsiniz. Hesap işlemleri için kafanıza takılan bütün soruları destek personeline iletebilir çok kısa sürede cevap alabilirsiniz. Firma sunulan canlı destek hizmetini siteye üye olmayanların da kullanımını mümkün kılmaktadır. Böylece sorunsuz bir şekilde siteye katılım sağlayabilirsiniz.

Yorkbet Hesap Açma ve Onayı

Yorkbet hesap açmanın sonrasında onay kısmının çok kısa sürmesi sayesinde hemen hesabınıza giriş yaparak içeriklerden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Site üzerinde sunulan kesintisiz hizmetlere ister mobil isterseniz de masaüstü cihazlarından ulaşabilirsiniz. Belge talebi olmayan firma sayesinde kaliteye ulaşmak 18 yaşından büyük herkes adına mümkündür.

  • Hesap açma işlemleri için öncelikle sitenin güncel giriş adresine ulaşmak gerekiyor.
  • Yorkbet ana sayfasına erişen herkes sağ kısımda yer alan kayıt ol kısmına tıklama sonrasında üyelik formuna erişecektir.
  • Açılan üyelik formu kısmında yer alan; kullanıcı adı – şifresi oluşturulduktan sonra fon birimi, ad-soyad, doğum tarihi, e-posta, adres, cinsiyet vb. Alanların kesinlikle eksiksiz, doğru şekilde doldurulması gerekmektedir.
  • Üyelik formu gönderildikten sonra kayıt olunan e-posta üzerinden onay işlemleri gerçekleştirilmelidir.
  • Onay işlemi tamamlandıktan sonra siteye dönerek giriş işlemleri yapılabilmektedir.

Yorkbet Hesap Silme ve Kapatma

Yorkbet hesap silme ve kapatma işlemleri herkese mümkündür. İşlemler için yetkililer ile görüşmeden önce hesabınızı kısa süreli mi yoksa tamamen mi kapatmak istediğinize karar vermelisiniz. Çünkü firma üyelerine hem geçici süre hem de tamamen hesaplarını kapatmaları için imkan tanımaktadır. Geçici süre kapatma işlemi gerçekleştiren üyeler hesaplarını yeniden aktif hale getirerek içeriklerden faydalanabilirsiniz.

Hesap kapatma işlemlerinin yapılması adına öncelikle hesabınızda bonus haklarınızın ve bakiyenizin olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Çünkü kapatma işlem sonrasında kalan haklarınızı talep edemezsiniz. Kontrollerinizi sağladıktan sonra Yorkbet canlı destek ekibine bağlanarak talebinizi iletebilirsiniz. Yetkili birimler en kısa sürede işleminizi alacaktır. alınan işlemeler en geç 3 gün içinde tamamlanarak hesabınız talebiniz doğrultusunda kapatılacaktır.

Related Posts

error: Content is protected !!